tirsdag 25. oktober 2011

Lyspære kjøpt på R.O.O.M for leeenge siden


Jeg har kø i hodet mitt for tiden...det er alt for mange ting jeg har planer om å lage/gjøre.
Jeg håper jeg snart kan gjøre køen kortere.
Må bare bli ferdig med å ommøblere stua...igjen
(! -vi blir visst aldri fornøyde, så vi flytter sofaen frem og tilbake, og frem og tilbake igjen. Håper vi klarer å la det stå en stund denne gangen☺)

Flere med kø i hodet?18 kommentarer:

 1. JA!!! Jeg har trængsel! Og derfor kan jeg slet ikke få noget helt færdigt, fordi jeg laver halve projekter hist og her...

  SvarSlett
 2. Heeei!

  Det er rett og slett en kork i hodet mitt... uff.. er som deg, skulle så gjerne hatt flere timer i døgnet, spesilet nå som jobben stjeler 80 % av tiden min.. Ikke bra.

  Men jeg prøver å lære meg å slappe av med slik vi har det nå.. det er ikke lett, men jeg ser at vi ikke får gjort alt det vi ønsker..

  Håper køen din blir mindre og mindre :O)

  Ønsker deg en fin fin uke!

  Klem Carina

  SvarSlett
 3. Ja, konstant kø her å...

  Lykke til med ommøblering.
  Digger lyspæra! Vanvittig nydelig :)
  Fin kveill!

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Ja, du er ikke alene om ha kø i hjernen...sukk... Mye jeg skulle ha gjort, men så detter det alltid ned noe nytt,som jeg også setter i køen...
  Stilig lyspære du viser frem:)
  Klem

  SvarSlett
 5. jeg har ikke kø, til tider har jeg kaos og kollisjoner. Jeg finner det hjelpsomt å skrive ned alt jeg ønsker og gjøre, det er lettere å systematisere da :)

  Fabelaktig kveld til deg!
  Jeg har jobbet i ett siden jeg kom frem i Trondheim... litt sliten, men jeg har fått fri fra torsdag - så jeg skal nyte en langweekend.

  Klemklem

  SvarSlett
 6. Hodet mitt koker om dagen, jeg har jo kolleksjonen med skolen jeg mååå gjøre, søm sp klart er en morsom og lærerik prosess, men da blir jeg så inspirert til så mye annet jeg vil gjøre samtidig...tror det var lurt med kø jeg, for her gjør jeg liksom alt på en gang:) ikke rart det koker!

  Gleder meg til å se dere til helgen:) klem

  SvarSlett
 7. Huff ja, har altfor lang kø i hovudet eg også. Må kanskje berre bli flinkare til å ikkje legge til prosjekt i køen. Vil så gjerne få gjort noko med veggane på stova før jul. Og pusse opp litt i gangen. Og gjere ferdig kontoret. Og flytte ting frå kjellaren til loftet.

  SvarSlett
 8. Ja, lurt med kø og trafikkregulering. hovedveier og småveier. Ikke for mange snarveier.
  Jeg driver med Toving,brodering, strikking,sying og tegning samtidig. Da blir det desverre ikke plass til rydding og vasking.
  Og da blir det ikke så hyggelig med lagingen heller.
  Så jeg tar med meg ulla og blir en bortelager.
  Lurer på om jeg skal innføre entingomgangen regel.

  SvarSlett
 9. Jeg har prøvd å ha en regel om at jeg skal fullføre èn ting før jeg begynner på neste, men funker dårlig. Jeg har funnet ut at det dreper kreativiteten og lysten til å lage noe. Så da får det heller bare være kaos i topplokket! Får jeg en god idè, så må jeg bare ta fatt på det før visjonen forsvinner Ü Men jeg har ei bok jeg skriver opp idèer jeg ikke får begynt på.
  Fantastisk flott lyspære!

  SvarSlett
 10. Er stadig mange ting som surrer i hodet mitt også. I likhet med Fabelaktig så syns jeg også at det hjelper å skrive det ned i en liste. Man får på en måte ryddet litt opp i hodet, og man frigjør liksom litt plass. Også må jeg stadig minne meg selv på at hastverk er lastverk. Om man setter i gang med et eller mange prosjekter før man har tenkt ordentlig igjennom det blir ikke resultatet så bra som det kunne ha blitt.
  Når dere får stua på plass så vil nok en viss ro legge seg, og du kan sette i gang med alle ideene. Du får jobbe med de i hodet når du plasserer møbler m.m rundt i stua ;)

  SvarSlett
 11. ja, altfor lang kø!! Hoper seg opp når det er travlet på jobb! Men nå har jeg snaaart ei uke fri. Da håper jeg køa blir betraktelig kortere:) Ha en fin dag! Klem.

  SvarSlett
 12. JA her er det lang kø.....

  Herlig lyspære ;)

  SvarSlett
 13. Kø i hodet kjenner jeg til, ja! Akkurat nå sliter jeg med at køen bare vokser, for jeg har ikke ork til så mye annet enn jobb og familie om dagen. Venter på bedre dager:-)
  Så utrolig herlig bilde av gutten din i innlegget under her!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 14. Kø i hodet vet jeg alt om. Har begynt å skrive det ned på en lapp, så kan det være kø der i stedet ;)

  SvarSlett
 15. Kjenner meg godt igjen der ja...kø hele tiden! Nydelig lyspære, aldri sett en slik variant før :) *♥*

  SvarSlett
 16. Hihi.. Kø i hodet, den likte jeg! ;)
  Kjenner til det.. Har alt for mange prosjekter som svirrer rundt i hodet mitt, og tiden strekker bare ikke til. I år har jeg nemlig planlagt at vi skal prøve å lage mange av julegavene selv :) Og det tar jo litt tid, men det er jo litt hyggelig å få en gave som er litt personlig enn en pakke med sokker. ;) (Synes jeg da) *smile*

  Det med ommøblering tror jeg mannen her i huset er litt svett av. Har holdt på frem og tilbake i lange tider, og nå håper jeg det kan være slikt en stund fremover. MEN, men stor M så for jeg alltid noe nytt for meg!
  Hehe..

  Ha en fin dag videre!

  Klem fra Ida

  :)

  SvarSlett
 17. Her er det også kø i hodet, og det er så mange ideer og prosjekter og ting som må gjøres! Og så er det så mange fine blogger som bare må besøkes, og så får man inspirasjon og tida flyr, og køen blir bare lenger og lenger...

  :) Døgnet skulle hatt noen flere timer!

  SvarSlett
 18. Jøsses, det var en tøff lyspære!
  Og litt sånn 'slt jeg må få gjort før jul' kø i hoden, men det er bare koselig ;)

  Klem og en finfin ny uke til deg
  Signe

  SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar:) Tusen takk!
Thank you for your comment:)